• 06/12/2023
  Industrilakering: Vi hjælper dig i mål med dit projekt

   

  Hos Dansk Polyurea Teknik Aps kan vi foretage din næste industrilakering - vi er specialister på området med mange års erfaring og gode trofaste kunder i vores kartotek.

  Dansk Polyurea Teknik har base i Herning, hvorfra vi fortager det meste af vores arbejde i vores værksted specialindrettet til at lave effektivt præcisionsarbejde for vores kunder.

   

  Læs mere
 • 17/11/2023
  Polyurea Danmark: Lad Dansk Polyurea Teknik hjælpe dig

  Dansk Polyurea Teknik er førende på det danske marked, når det kommer til coating med polyurea. Vi henvender os til både erhvervs- og privattkunder, og vi udfører et bredt felt af arbejdsopgaver med polyurea fra vores værksted i Herning.

  Læs mere
 • 03/10/2023
  Skånsom afrensning med sand, tøris eller glas

   

  Har du brug for at få lavet en skånsom overfladerensning?

  Hos Dansk Polyurea Teknik har vi i mange år specialiseret os i at lave skånsom afrensning med sand, tøris og glas - vi vejleder dig gerne i, hvilken form for afrensning, der er bedst for dig.

   

  Læs mere
 • 07/09/2023 - Mette Nielsen
  Privatkunde? Dig har vi også plads til hos Dansk Polyurea Teknik

  Er du privatkunde eller erhvervskunde, så står vi klar til at hjælpe dig, hvis du har et projekt, hvor du ønsker at få lavet en overfladebehandling med polyurea.

  Hos Dansk Polyurea Teknik ApS har vi som nogen af de eneste i landet flere års erfaring med at udføre overfladebehandling med polyurea - vi bruger mærket Line-X, og vi udfører primært opgaverne fra vores værksted i Herning.

  Læs mere
 • 14/07/2023
  Polyurea coating: Hvad er det, og hvor kan det bruges?

  Polyurea er en overfladebehandling, der bruges på genstande som skal have en endnu stærkere overflade slidmæssigt, end de allerede har.

   

  Når vi påfører polyurea coating, så sprøjter vi polyurea på overfladen af produktet. Det gør vi med polyurea fra producenten Line-X, og der opnåes en ekstrem høj slidstyrke ved at gøre dette. 

   

  Hos Dansk Polyurea Teknik har vi fleres års erfaring med polyurea, og vi er førende på det danske marked med samarbejder indenfor den tunge industri, det danske militær, transportbranchen og generel erhverv samt private.

   

  Polyurea coating giver længere levetid til dit materiale

  Mange af vores kunder her hos Dansk Polyurea Teknik kommer hos os, fordi de arbejdsmæssigt har brug for at sikre deres materiale bedre mod slid og ydre elementer. Her kan en overflade af polyurea give den ekstra beskyttelse, som gør, at vores kunders materiale får meget længere levetid - simpelthen fordi det ikke slides ned nær så hurtigt.

   

  Når vi påfører polyurea på en genstand, så sprøjter vi det på i et glat og ensartet lag på mellem 1 mm til 10 mm. Vi kan sprøjte på alt fra stål, beton, træ og plastik, som alt sammen vil opnå en meget høj slidstyrke, 100 procent vandtæthed og modstandsdygtighed mod ydre elementer samt syre og base, og der opnås derudover også en lyddæmpende effekt.

   

  Dansk Polyurea Teknik kan også hjælpe dig

  Det er fra vores værksted i Herning, vi udfører størstedelen af vores arbejde primær for erhvevskunder med også flere og flere privatkunder - og vi arbejder bredt.

   

  Når det kommer til at udføre arbejde i polyurea for andre, så er det meget forskelligt, hvilke opgaver vi laver. Vi kan udføre stort set alt fra coating af paneler til militærkøretøjer, liftramper til lastbiler, maskinedele og industri - så længe det kan udføres i vores sprøjtekabine her i værkstedet, der måler 8x10 meter, så løser vi opgaven, også hvis du er privat person.

   

  Vi får flere og flere private personer forbi vores værksted, som har hørt, at vi kan lave en særlig slidstærk overfalde. Og det kan vi - især for dig der har en maskindel eller dele fra en bil, du gerne vil give ekstra beskyttelse. Vi bruger gerne polyurea som et alternativ til eksempelvis rustvognsbeskyttelse eller galvanisering.

  Lad os tage en snak om dit projekt

  Hos Dansk Polyurea Teknik løser vi utrolig mange forskellige opgaver, og hvis du har et projekt eller en opgave, som du er usikker på, om vi kan løse for dig, så tag fat i os og fortæl os om det. Selvom det ikke står nævnt her på siden som en opgave, vi løser eller har løst, så betyder det ikke, at det ikke kan lade sig gøre - for polyurea kan som sagt bruges til utrolig mange ting.

   

  Har du et produkt, der har brug for ekstra coating af sin overflade, så er polyurea muligvis det helt rigtige for dig. Så tøv ikke med at kontakte os - vi glæder os til at høre fra dig.

   

  Læs mere
 • 03/07/2023 - Mette Nielsen
  Polyurea giver ekstrem høj slidstyrke

  Dansk Polyurea Teknik er førende på det danske marked, når det kommer til at udfører opgaver i polyurea til både private og erhverv.

  Vi sprøjter polyurea fra producenten Line-X på i et ensartet lag på alt fra maskinedele til transportplader og meget der imellem. Det gør vi på vores værksted i Herning, hvor du er meget velkommen til at komme forbi og få en snak med os. Her kan du høre, hvad Dansk Polyurea Teknik kan gøre for dig.

   

  Hvad kan polyurea bruges til?

  Polyurea er den perfekte overfladebeskyttelse til produkter, der slides på igen og igen. Det er det, fordi polyurea kan tåle enormt meget og nærmest aldrig slides ned, og hvis det en sjælden gang imellem gør, kan du altid få lavet en ny behandling.

   

  Polyurea er en fortrukken overfladebehandling hos mange, da kunderne slipper for at købe nyt materiale til deres produktion igen og igen, fordi det holder i længere tid - samtidig med at det faktisk også opnår en lyddæmpende effekt.

   

  Polyurea er et ekstremt slidstærkt produkt, som vi bruger meget i erhvervssammenhæng eller hos private med særlige behov for at opnå stor slidstyrke på bestemte genstande.

   

  Polyurea kan bruges sammen med stål, træ, aluminium, glasfiber, beton med flere. Og det er allerede fingertørt efter få sekunder, så det er en proces, som ikke tager lang tid, før du igen kan tage dine genstande i brug.

   

  Når vi arbejder med polyurea, påfører vi overfladen på en genstand en coating med alt fra 1 mm til 10 mm polyurea, der giver en ekstrem høj slidstyrke og gør det modstandsdygtig overfor udefrakommende påvirkning som eksempelvis syre og base. Overfladen bliver desuden 100 procent vandtæt. Mange sidestiller polyurea med rustbeskyttelse og galvanisering, da det har den samme beskyttende effekt - dog i noget højere grad.

   

  Vi giver ekstra styrke til dine produkter

  Hos Dansk Polyurea Teknik har vi mange kunder, der kommer til os, fordi de gerne vil påføre ekstra styrke til en genstand, der slides meget på - det er præcis det, du får med polyurea. Med polyurea opnår du ekstrem slidstyrke, og vi oplever en stor efterspørgsel på produktet som paneler til militærkøretøjer, lifter til lastbiler, maskinedele og andre genstande fra industrien.

  Hos private få vi ofte besøg af folk, der eksempelvis renoverer maskiner. Det kan være, de har en gammel bil, de har skilt ad. Før de sætter den sammen igen, afleverer de dele af undervognen hos os. Vi giver det polyurea, og du får dermed den perfekte form for undervognsbeskyttelse.

   

  Hos Dansk Polyurea Teknik er vi specialister

  Polyurea er en forholdsvis ny teknik i Danmark, og derfor er der heller ikke mange, som kender til den store effekt, polyurea har. I udlandet har de brugt polyurea i mange år, og vi hos Dansk Polyurea Teknik er de første her i landet til for alvor at skabe en forretning på baggrund af teknikken.

   

  Polyurea er et mageløst produkt, og hver gang vi arbejder med det, bliver vi bekræftet i, at det er en teknik, der kan gavne rigtig mange. Over de seneste håndfuld år har vi arbejdet målrettet for at udbrede kendskab til polyurea i blandt andet den danske transportbranche, som er en af vores store kunder på linje med det danske militær og den tunge industri.

   

  Vi har stærke erhvervssamarbejder bag os, og da vi er specialister på området, kan vi guide og vejlede til de mest optimale løsninger. Hvis du har spørgsmål til polyurea eller et projekt, du gerne vil have lavet, så kontakt os meget gerne for at høre mere.

   

  Vi har desuden mange års efaring med at udføre arbejde indenfor sandblæsning og afrensning med tøris og glas, så kontakt os også meget gerne, hvis du har opgaver indenfor det område.

   

  Vi ser frem til at høre fra dig.

  Læs mere