Skånsom afrensning med sand, tøris eller glas

 

Har du brug for at få lavet en skånsom overfladerensning?

Hos Dansk Polyurea Teknik har vi i mange år specialiseret os i at lave skånsom afrensning med sand, tøris og glas - vi vejleder dig gerne i, hvilken form for afrensning, der er bedst for dig.

 

 

Afrensning med sand


Når du får lavet en afrensning med sand, er det utrolig effektivt. Hvis du skal give en overflade en coating, male den eller give den lak, så er det effektivt at rense overfladen forinden med en sandblæsning. Sandblæsning fjerner alt på overfladen som rust og maling og gør emnett klar til en ny overfladebehandling. Du kan bruge sandblæsning på både stål og beton. 

Her hos Dansk Polyurea Teknik har vi vores egen ATEX-godkendt sandblæse hal. Det er din sikkerhed for, at vi udfører sandblæsningsarbejdet efter gældende sundheds- og sikkerhedsregler. Vores hal måler 8×10 meter.

 

Afrensning med tøris


Når du renser med tøris, skaber du en mere nænsom afrensning end med sandblæsning. Her rammer vi overfladen med frosne kuldioxidpartikler i høj hastighed - det gør, at overladestoffet løsnes og du får en ren flade, du kan give en ny overfladebehandling.

 

Afrensning med glas


Når du renser en overflade med glas, så påfører du fine glasperler ved et højt tryk uden at beskadige overfladen. Afrensning med glas bruges gerne til at rengøre calciumaflejringer fra poolfliser eller andre overflader, eller hvis du skal fjerne maling på biler, som skal lakeres om.

 

Flere muligheder for afrensning


Her hos Dansk Polyurea Teknik tilbyder vi mange forskellige former for afrensning - alt fra sandblæsning til tøris og glas afrensning. Men vi har også mulighed for at lave afrensning med garnet, lava, soda og vand. Alle virkelig gode metoder til hver deres ting.

Fordi hver metode er god til lige præcis en eller flere særlige områder, anbefaler vi altid, at du forhører dig godt omkring, før du beslutter dig for at få lavet en afrensning. Bruger du os, finder vi sammen ud af, hvad der giver mest mening i forhold til det projekt, du står med.

Du kan se eksempler og læse mere om vores udvalg af afrensning lige her - og hvis du har brug for at høre mere eller snakke med os, så kontakt os meget gerne. Så kan vi fortælle, hvad vores erfaring er med netop det, du står og skal have lavet.

Vi holder til på vores værksted i Herning, hvorfra vi laver hovedparten af vores arbejde. Vi håber, vi ses.

 

FAQ


Er jeres afrensning noget I laver på jeres værksted?


Ja, vi holder til i Herning, hvor vi laver både afrensning samt andre opgaver af overfladebehandlinger med polyurea.


Kan jeg få lavet polyurea på stål?


Ja - polyurea er et enormt godt produkt, som kan bruges på alt fra netop stål til træ, aluminium, glasfiber og flere endnu.


Kan jeg medbringe mine materialer til jer, og så kan I komme med et bud, hvad der skal gøres?


Ja meget gerne - du kan sagtens tage det med ud til vores værksted, så kan vi se det og fortælle, hvad vi synes, der er bedst at gøre.