målebånd i metal

Polyurea Danmark: Lad Dansk Polyurea Teknik hjælpe dig

Dansk Polyurea Teknik er førende på det danske marked, når det kommer til coating med polyurea. Vi henvender os til både erhvervs- og privattkunder, og vi udfører et bredt felt af arbejdsopgaver med polyurea fra vores værksted i Herning.

Polyurea er et nyt produkt i Danmark


Hvis du skal have lavet opgaver med polyurea, har vi flere års erfaring med produktet - der er forholdsvis nyt i Danmark, men er allerede meget efterspurgt, da det kan behandle overflader på en måde, der sjældent er set så slidstærkt som med dette produkt.

Vores erfaring med produktet gør, at vi kan både vejlede og guide dig til de rigtige løsninger, og vi har kvalitetstestet igen og igen, så vi kender produktets egenskaber og ved hvordan det skal behandles.

Polyurea giver en slidstærk overflade


Polyurea er den perfekte coating af overflader, som skal holde til rigtig meget slid. Den sprøjtes på i et lag på mellem 1 mm til 10 mm, og her får du altså et enormt slidstærkt produkt, der kan holde til at blive brugt igen og igen og igen. Det er vandafvisende, støjdæmpende og modstandsdygtig overfor syre, base og ydre elementer.

De opgaver, vi udfører med polyurea, er primært for erhvervskunder, men vi begynder at se flere og flere private, der også får øjnene op for produktets egenskaber.

Vi udfører opgaver for alt fra industri til militær, og vi sprøjter polyurea på paneler til militærkøretøjer, på tunge maskiner, industri værktøj og meget mere. For private laver vi gerne overfaldebehandling på maskiner og dele af biler - eksempelvis kan vi give en hel undervogn polyurea, hvis den er skilt ad i dele. Det gør, at den holder i en evighed, og du ikke skal bekymre dig om rust og slid.

 

Polyurea i Danmark er på vej frem


Selvom polyurea i Danmark er forholdsvis nyt, så sker der hele tiden en udvikling af kendskabet til produktet - og med det får vi flere og flere alsidige og spændende opgaver ind her på vores værksted. Vi udfører alle vores opgaver i vores sprøjtekabine, der måler 8x10 meter, og selvom vi ikke har nævnt lige præcis dén opgave, du overvejer at få sprøjtet med polyurea, så tøv ikke med at tage fat i os.

Hvis det er muligt at løse opgaven, gør vi det gerne - og vi kan som sagt løse et meget bredt felt af opgave, og derfor formentlig også din.

Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig videre med dit projekt.

Husk. Vi udfører også afrensning med tøris, glas og sandblæsning samt industrilakering.

 

FAQ 


Fremstiller I selv det polyurea, I bruger?


Nej. Vores hos Dansk Polyurea Teknik er vores primære producent Line-X, og det er deres produkt, vi bruger til at sprøjte med.


Kan polyurea modstå vand?


Ja, det er 100 procent modstandsdygtig overfor vand. Og det er blot en af de ting, det kan modstå - det er både slidstærk, vandafvisende, lyddæmpende og afvisende overfor naturens elementer samt produkter med syre og base i sig.


Samarbejder I med andre i landet, som kan udføre samme arbejde som jer?


Os bekendt er vi meget få, der kan lave lige præcis det arbejde, vi hos Dansk Polyurea Teknik gør med polyurea - og vi udfører det fra vores værksted i Herning.