Slidstærke og smukke epoxygulve

Slidstærke og smukke epoxygulve i Herning, Viborg, Silkeborg og omegn

Hos Dansk Polyurea Teknik ApS udfører vi smukke epoxygulve, der holder længe og er slidstærke. Vi arbejder i Herning, Viborg, Silkeborg og omegn. Bor du i et af de områder, kommer vi gerne forbi og påfører epoxyblanding på dine gulve. Er du klar til en stor transformation i dit hjem? Den klarer vi!

 

Få en flot finish med epoxymaling

Epoxygulve er en supermoderne gulvbelægning, der har mange fordele. Med epoxymalede gulve får du en slidstærk overflade til alle indendørs rum. Mange af vores kunder vælger epoxymaling, når de ønsker et stilrent udtryk til deres gulve. Epoxygulve kan fås i alverdens farver og mønstre, og er nemt at tilpasse hjemmets stil og æstetiske udtryk.

 

Lad os behandle dit gulv

Når du lægger apoxymaling har du kun et forsøg, lægges det forkert, kan du risikere at skulle fjerne det hele igen, hvorefter du kan prøve igen. Hos Dansk Polyurea Teknik er vi professionelle og sikrer vores kunder det bedste resultat, når vi maler epoxy. Vi anbefaler altid at kontakte fagpersoner, hvis du ønsker epoxymaling, da det kræver både det rigtige udstyr og en god portion erfaring, at lægge et flot og jævnt gulv.

 

Hvad er epoxy?

Epoxymaling egner sig super godt til alle indendørs områder. Epoxy kaldes også kunstigt harpiks, og er egentlig en kemisk blanding, der størkner ved høje temperaturer. Når vi påfører epoxy på dine gulve, består malingen både af epoxy og et hærdende stof, der får gulvet til at sætte sig. Det tager cirka 24 timer, før det er tørt. Epoxy egner sig ikke til udendørs områder, da det bliver nedbrudt af solens UV-stråler. Til gengæld er materialet genialt til alle indendørsområder. Epoxygulve er et stilsikkert valg og et gulv, der er behandlet med epoxy, er slidstærkt og nemt at holde rent og pænt og fri for pletter.

 

Kontakt os i dag, hvis du ønsker et tilbud på epoxygulve i Herning, Viborg, Silkeborg og omegn.