Privatkunde? Dig har vi også plads til hos Dansk Polyurea Teknik

Er du privatkunde eller erhvervskunde, så står vi klar til at hjælpe dig, hvis du har et projekt, hvor du ønsker at få lavet en overfladebehandling med polyurea.

Hos Dansk Polyurea Teknik ApS har vi som nogen af de eneste i landet flere års erfaring med at udføre overfladebehandling med polyurea - vi bruger mærket Line-X, og vi udfører primært opgaverne fra vores værksted i Herning.

 

Privatkunde? Kig forbi


Hvis du som privatkunde står med et projekt, hvor du har brug for at få lavet en meget slidstærk overflade, så kan en behandling med polyurea være den rette løsning for dig.

Hvis du er usikker på, hvad du præcis har brug for at få lavet og hvordan, så må du meget gerne kontakte os, så vi sammen kan snakke os frem til mulige løsninger.

Hos Dansk Polyurea Teknik ApS brænder vi for vores arbejde, og vi går meget op i at udføre alle vores opgaver til perfektion. Derfor er det også vigtigt for os, at du med dit projekt får lavet den helt rigtige løsning. Vi vil derfor meget gerne rådgive og vejlede og i sidste ende forhåbentlig finde ud af, at du står med en opgave, vi kan løse for dig.

Hvis du har brug for at tage kontakt til os, kan du enten gøre det på vores mail, ringe eller bruge vores kontaktformular beregnet til formålet. Du finder alt, du har brug for lige her på vores kontaktside.

 

Få hjælp til dit næste projekt med polyurea


Når vi laver en overfladebehandling med polyurea, så sprøjter vi materialet med et ensartet lag, der giver en flot finish. Selve behandlingen er slidstærk og kan udføres på alt fra træ til stål, beton, aluminium og mere. Der er altså få begrænsninger og et utal af muligheder med polyurea.

Vi udfører gerne arbejde på genstande eller gulve, som har behov for ekstra beskyttelse mod slid. Polyurea er enormt slidstærkt og kan modstå gentagende tungt slid på overfladen. Det egner sig derfor virkelig godt til industrien, hjemmeværkstedet, overflader på maskiner og bil med mere.

Der er mange muligheder med polyurea, og du står måske med et projekt, der vil få gavn af sådan en behandling. Vi har lavet behandlinger på et væld af emner, og selvom du ikke umiddelbart kan læse her på siden om noget, der er magen til det, du står med - så kan det sagtens være, vi tidligere har udført lignende opgaver, eller at vi kan se, det kan lade sig gøre. Så tøv ikke med at kontakte os, hvis du tror, du har et projekt, vi kan udføre for dig.

 

FAQ

 

Arbejder I altid fra jeres værksted?

Med visse projekter er vi primært på vores værksted i Herning, men når det kræves, så tager vi ud til kunderne og udfører opgaver - det kan eksempelvis være, når vi skal lave gulve.


Kan I hjælpe mig, selvom jeg ikke præcis ved, hvad jeg har brug for at få lavet?

Det sker ofte, at vi få kontakt med kunder, der står med en opgave eller et problem, de har brug for at få løst, uden de selv kender til løsningerne. Vi er professionelle og har mange års erfaring, og derfor ser vi helt naturligt flere muligheder end mange andre - det betyder, at vi ret hurtigt kan spore os ind på, hvad der skal til for at løse en opgave godt. Så ja, du må meget gerne kontakte os for at få et bud på, hvad vi kan gøre for dig.


Laver I andet end polyurea hos jer?

Ja, vi laver overfladerensning med sandblæsning, tøris og mange andre metoder, og vi laver industrilakering samt epoxygulve