Industrilakering: Vi hjælper dig i mål med dit projekt

 

Hos Dansk Polyurea Teknik Aps kan vi foretage din næste industrilakering - vi er specialister på området med mange års erfaring og gode trofaste kunder i vores kartotek.

Dansk Polyurea Teknik har base i Herning, hvorfra vi fortager det meste af vores arbejde i vores værksted specialindrettet til at lave effektivt præcisionsarbejde for vores kunder.

 

Industrilakering for private og erhverv


Vi har både privatkunder og erhvervskunder i vores forretning, og for begge kundetyper gælder sammen fremgang - vi starter samarbejdet med en god snak om, hvad vi kan gøre for at løse opgaven bedst muligt. Herefter bliver vi enige om fremgangen, prisen, tidshorisont, og så går vi i gang med arbejdet.

Det er vigtigt for os med en god dialog og at arbejdet lever op til dine forventninger. Derfor kan du være sikker på, at vi altid yder vores bedste, når vi tager din opgave ind. Vi brænder for vores fag, og bestræber os altid på 100 procent perfektion.

Kontakt os meget gerne for at høre mere, hvad vi kan gøre for dig.

 

Overfladebehandling med polyurea


Hos Dansk Polyurea Teknik arbejder vi meget med at overfladebehandle emner som træ, stål, aluminium, glasfiber, beton og mere med polyurea. Det er en behandling, der kan bruges til at give dit emne en meget stærk overflade, så det får en øget slidstyrke og modstandsdygtighed.

Vi har kunder i industrien, som har behov for at øge styrken på det materiale, de benytter i hverdagen - det kan være maskindele, paneler til militærkøretøjer, liftramper til lastbiler og lignende emner. Vi udfører arbejde for alt fra militæret til transportbranchen, landbruges og private - her foretager vi eksempelvis coating med polyurea på biler, der er skilt ad i dele. Før bilen samles igen, giver vi det en overfladebehandling.

Overfladen beskyttes mod rust, er 100 procent vandtæt og slidstyrken er ekstrem høj samtidig med at den beskytter mod syre og base - efter en behandling med polyurea står du altså tilbage med materiale, der kan modstå ekstremt meget og det forlænger levetiden på emnet betydeligt. 

Når vi laver en overfladebehandling med polyurea, så fordeler vi det i et glat lag på fladen i en tykkelse på mellem 1mm til 10 mm. Allerede efter få minutter er produktet tørret op, og der går ikke lang tid, før det igen kan bruges.

 

Kontakt os for at høre mere


Står du med et projekt, du kan se os lave for dig, så kontakt os meget gerne allerede i dag - og selvom du er i tvivl om, hvorvidt vi er de rette til at løse din opgave. Lad os snakke om, hvad vi kan tilbyde dig og sammen finde frem til en mulig løsning.

 

FAQ 


Hvor i Herning finder jeg jeres værksted?
Det er på Cypresvej 30 i Herning.


Kan jeg få noget lavet hos jer som privat?
Det kan du - vi har både privatkunder og erhvevskunder. Så ring til os eller skriv, så vender vi tilbage med et tilbud eller en opfølgende samtale med dig.


Var der ikke et andet firma, der også lavede det samme som jer i Herning?
Du mener formentlig AK-Blasting Aps - det er vores firma, som vi har skiftet navn på til noget mere tidstypisk og sigende for det arbejde, vi udfører. Derfor hedder vi i dag Dansk Polyurea Teknik.