Gulv – Aspart-X udført i Herning & Omegn

Mangler din altan, din kælder eller dit butik et nyt gulv? Vi behandler gulve med Aspart-X. Denne gulvbelægning passer altså både til boligen og til kommercielle eller industrielle anvendelser. Overfladens look ligner det smukke terazzogulv, og fås i mange farver. Der er uendelige muligheder med denne overfladebehandling. Den er slidstærk og holder i mange år.

Vi anbefaler Aspart-X til garager, kældergulve, altaner, boligen. Behandlingen vil også egne sig godt til virksomheders industrielle og kommercielle behov. 

Ring til os i dag, for at høre nærmere, om Aspart-X er noget for dig. 

Hos Dansk Polyurea Teknik ApS kan vi rengøre materialer som f.eks. beton, stål, træ, plastik. Vores professionelle teknikker sørger for en grundig rengørring. Vi er eksperter i at fjerne diverse på besværlige overflader. Alt fra grafitti, gammel rust, ruer under både, flisepest, og alt muligt andet. Vi bruger mange forskellige materialer til rensningerne. f.eks. renser vi med glas, soda, lava, garnet og tøris. Materiale kendskab er vores spidskompetence. Hvis du har et emne, som du er i tvivl om, hvorvidt det kan renses, så kontakt os med det samme. Vi håndterer både små og store emner, og vi rådgiver og hjælper dig med overfladerens hvor vi kan: Og det er de fleste steder.

Udover rensning af overflader, tilbyder vi også grundig pleje og vedligeholdelse af overflader. Polyurea - Line-X er f.eks. en effektiv overfladebehandling, der er slidstærk og fungerer i alverdens miljøer. Vi coater også gulve i en særlig polyurea-blanding, der er den perfekte gulvbelægning til nærmest hvad som helst. En bæredygtig og slidstærk løsning. Du kan læse mere om de forskellige overfladebehandlinger her på siden. 

Hos Dansk Polyurea Teknik ApS renser vi overflader i bund, og du vil med garanti blive tilfreds med resultatet.
Er du i tvivl om, hvordan vi kan hjælpe dig? Kontakt os her.

Polyrea overfladebehandling

Polyurea - Line-X

Polyurea - Line-X er er en hurtig tørrende overflade coating som er ekstremt stærk i alverdens miljøer. Polyurea - Line-X er fingertør på 5-10 sekunder så dine emner er hurtigt tilbage i brug. Polyurea - Line-X er meget fleksibel og kan påføres i et lag op til 10 mm. Polyurea - Line-X kan sprøjtes på både stål, træ, aluminium, glasfiber osv.

Sandblæsning

Sandblæsning

Sandblæsning er en effektiv form for afrensning som ofte bruges inden emnet skal males med enten vådlak, pulverlak eller anden coating. Vi kan håndtere store emner i vores ATEX godkendte sandblæse hal som måler 8×10 Meter.

Overfladerens

Overflade rens

Vi renser overflader på stort set alle overflader lige fra beton, stål, træ plastik osv. Vi renser med mange forskellige materialer lige fra Glas, Soda, Lava, Garnet og Tøris.