Polyurea giver ekstrem høj slidstyrke

Dansk Polyurea Teknik er førende på det danske marked, når det kommer til at udfører opgaver i polyurea til både private og erhverv.

Vi sprøjter polyurea fra producenten Line-X på i et ensartet lag på alt fra maskinedele til transportplader og meget der imellem. Det gør vi på vores værksted i Herning, hvor du er meget velkommen til at komme forbi og få en snak med os. Her kan du høre, hvad Dansk Polyurea Teknik kan gøre for dig.

 

Hvad kan polyurea bruges til?

Polyurea er den perfekte overfladebeskyttelse til produkter, der slides på igen og igen. Det er det, fordi polyurea kan tåle enormt meget og nærmest aldrig slides ned, og hvis det en sjælden gang imellem gør, kan du altid få lavet en ny behandling.

 

Polyurea er en fortrukken overfladebehandling hos mange, da kunderne slipper for at købe nyt materiale til deres produktion igen og igen, fordi det holder i længere tid - samtidig med at det faktisk også opnår en lyddæmpende effekt.

 

Polyurea er et ekstremt slidstærkt produkt, som vi bruger meget i erhvervssammenhæng eller hos private med særlige behov for at opnå stor slidstyrke på bestemte genstande.

 

Polyurea kan bruges sammen med stål, træ, aluminium, glasfiber, beton med flere. Og det er allerede fingertørt efter få sekunder, så det er en proces, som ikke tager lang tid, før du igen kan tage dine genstande i brug.

 

Når vi arbejder med polyurea, påfører vi overfladen på en genstand en coating med alt fra 1 mm til 10 mm polyurea, der giver en ekstrem høj slidstyrke og gør det modstandsdygtig overfor udefrakommende påvirkning som eksempelvis syre og base. Overfladen bliver desuden 100 procent vandtæt. Mange sidestiller polyurea med rustbeskyttelse og galvanisering, da det har den samme beskyttende effekt - dog i noget højere grad.

 

Vi giver ekstra styrke til dine produkter

Hos Dansk Polyurea Teknik har vi mange kunder, der kommer til os, fordi de gerne vil påføre ekstra styrke til en genstand, der slides meget på - det er præcis det, du får med polyurea. Med polyurea opnår du ekstrem slidstyrke, og vi oplever en stor efterspørgsel på produktet som paneler til militærkøretøjer, lifter til lastbiler, maskinedele og andre genstande fra industrien.

Hos private få vi ofte besøg af folk, der eksempelvis renoverer maskiner. Det kan være, de har en gammel bil, de har skilt ad. Før de sætter den sammen igen, afleverer de dele af undervognen hos os. Vi giver det polyurea, og du får dermed den perfekte form for undervognsbeskyttelse.

 

Hos Dansk Polyurea Teknik er vi specialister

Polyurea er en forholdsvis ny teknik i Danmark, og derfor er der heller ikke mange, som kender til den store effekt, polyurea har. I udlandet har de brugt polyurea i mange år, og vi hos Dansk Polyurea Teknik er de første her i landet til for alvor at skabe en forretning på baggrund af teknikken.

 

Polyurea er et mageløst produkt, og hver gang vi arbejder med det, bliver vi bekræftet i, at det er en teknik, der kan gavne rigtig mange. Over de seneste håndfuld år har vi arbejdet målrettet for at udbrede kendskab til polyurea i blandt andet den danske transportbranche, som er en af vores store kunder på linje med det danske militær og den tunge industri.

 

Vi har stærke erhvervssamarbejder bag os, og da vi er specialister på området, kan vi guide og vejlede til de mest optimale løsninger. Hvis du har spørgsmål til polyurea eller et projekt, du gerne vil have lavet, så kontakt os meget gerne for at høre mere.

 

Vi har desuden mange års efaring med at udføre arbejde indenfor sandblæsning og afrensning med tøris og glas, så kontakt os også meget gerne, hvis du har opgaver indenfor det område.

 

Vi ser frem til at høre fra dig.