Polyurea coating: Hvad er det, og hvor kan det bruges?

Polyurea er en overfladebehandling, der bruges på genstande som skal have en endnu stærkere overflade slidmæssigt, end de allerede har.

 

Når vi påfører polyurea coating, så sprøjter vi polyurea på overfladen af produktet. Det gør vi med polyurea fra producenten Line-X, og der opnåes en ekstrem høj slidstyrke ved at gøre dette. 

 

Hos Dansk Polyurea Teknik har vi fleres års erfaring med polyurea, og vi er førende på det danske marked med samarbejder indenfor den tunge industri, det danske militær, transportbranchen og generel erhverv samt private.

 

Polyurea coating giver længere levetid til dit materiale

Mange af vores kunder her hos Dansk Polyurea Teknik kommer hos os, fordi de arbejdsmæssigt har brug for at sikre deres materiale bedre mod slid og ydre elementer. Her kan en overflade af polyurea give den ekstra beskyttelse, som gør, at vores kunders materiale får meget længere levetid - simpelthen fordi det ikke slides ned nær så hurtigt.

 

Når vi påfører polyurea på en genstand, så sprøjter vi det på i et glat og ensartet lag på mellem 1 mm til 10 mm. Vi kan sprøjte på alt fra stål, beton, træ og plastik, som alt sammen vil opnå en meget høj slidstyrke, 100 procent vandtæthed og modstandsdygtighed mod ydre elementer samt syre og base, og der opnås derudover også en lyddæmpende effekt.

 

Dansk Polyurea Teknik kan også hjælpe dig

Det er fra vores værksted i Herning, vi udfører størstedelen af vores arbejde primær for erhvevskunder med også flere og flere privatkunder - og vi arbejder bredt.

 

Når det kommer til at udføre arbejde i polyurea for andre, så er det meget forskelligt, hvilke opgaver vi laver. Vi kan udføre stort set alt fra coating af paneler til militærkøretøjer, liftramper til lastbiler, maskinedele og industri - så længe det kan udføres i vores sprøjtekabine her i værkstedet, der måler 8x10 meter, så løser vi opgaven, også hvis du er privat person.

 

Vi får flere og flere private personer forbi vores værksted, som har hørt, at vi kan lave en særlig slidstærk overfalde. Og det kan vi - især for dig der har en maskindel eller dele fra en bil, du gerne vil give ekstra beskyttelse. Vi bruger gerne polyurea som et alternativ til eksempelvis rustvognsbeskyttelse eller galvanisering.

Lad os tage en snak om dit projekt

Hos Dansk Polyurea Teknik løser vi utrolig mange forskellige opgaver, og hvis du har et projekt eller en opgave, som du er usikker på, om vi kan løse for dig, så tag fat i os og fortæl os om det. Selvom det ikke står nævnt her på siden som en opgave, vi løser eller har løst, så betyder det ikke, at det ikke kan lade sig gøre - for polyurea kan som sagt bruges til utrolig mange ting.

 

Har du et produkt, der har brug for ekstra coating af sin overflade, så er polyurea muligvis det helt rigtige for dig. Så tøv ikke med at kontakte os - vi glæder os til at høre fra dig.